Frizerski salon za moderne i klasične frizure u Rijeci

Instar d.o.o.

Trend show Europolis 2002. godine

Spektakl trendovskoga friziranje stilista privukao je frizere iz brojnih hrvatskih gradova, a Međunarodnome frizerskom trend-showu pod nazivom "Europolis 2002" u Kongresnoj dvorani opatijskog hotela "Adriatic" odazvali su se i mnogi strani stilisti.

Nastupilo je tridesetak stručnjaka za frizure - zvijezde iz Milana, Ljubljane, Trsta, Sarajeva, Podgorice, Zagreba, Rijeke, Beograda, Splita, Banje Luke - a sa sobom su doveli stotinjak modela, te u brzom, 10-minutnom, dinamičnom nastupu, pokazali ovogodinje trendove u šišanju, bojenju, dizajniranju kose i slično. Frizerski spektakl pratilo je gotovo 500 posjetitelja, uglavnom frizera profesionalaca iz cijele Hrvatske.

Frizure, iako najavljene kao svakodnevne, ipak su većim dijelom bile avangardne, a glavne su im karakteristike bile asimetrično šišanje i pramenovi u nekoliko jakih boja - primjerice, od žarko crvene u korijenu do crne na vrhovima.

Vrlo atraktivan bio je nastup naše stilistice sa svjetskim odličjima, Patrizije Grbčić. Posebna atrakcija ovog frizerskog spektakla bili su Hrvatskoj već poznati talijanski stilisti Francesco Ficcara iz Milana i Massimo Calabrese iz Trsta.

  • Kontakti
  • Galerija fotografija
In Fashion By Patricia - Frizersko stilistički salon In Fashion by Patricia - Instar d.o.o.

In Fashion By PatriciaFrizersko stilistički salon In Fashion by Patricia - Instar d.o.o.

  • Adresa: Trg Svete Barbare 3, 51000 Rijeka
  • Tel: 051/ 339-896
  • GSM: 091/ 328 8140
  • E-mail: salon@in-fashion.info

Pošaljite upit