Frizerski salon za moderne i klasične frizure u Rijeci

Instar d.o.o.

New York - Titula svjetskog majstora 1996 godine

Filmovi imaju Oscara, kazališta Emmy, glazba Grammy, a industrija ljepote ima svoju jednako prestižnu nagradu - World Masters.

Patrizia Dinter i Ana Jakopović su prve hrvatske stilistice koje su promovirale Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju Art&Fashion Group International održanom 10. ožujka u New Yorku i svojim radom i nadarenošću odmah osvojile laskavu titulu - svjetskog majstora. Dvije sada svjetski priznate stilistice su osvajanjem World Mastersa - stilističkog Oscara, zasigurno svrstale Hrvatsku uz bok najjačih svjetskih imena frizerstva.

Glavni organizator prve promocije hrvatskih frizera na svjetskom natjecanju u New Yorku je poduzeće DDC Corp. iz Rijeke, ekskluzivni zastupnik frizerske kozmetike "Becoming" za Hrvatsku, dok je pokrovitelj video spota, prikazanog na završnoj ceremoniji, Hrvatska turistička zajednica.

U prikazanom video spotu frizerke su se predstavile sa svojim osobitim stilovima: Patrizia Dinter iz Rijeke avangardnim stilom šišanja i bojenja, dok je Ana Jakopović iz Zagreba ppokazala vještine dnevnog i osobito večernjeg friziranja. Tijekom boravka u New Yorku, nae je stilistice ugostio i hrvatski konzul u New Yorku, gospodin Belavić, na večeri u poznatom hrvatskom restoranu na Manhattnu Villa Berulia u 34. ulici. Posjet New Yorku iskorišten je i za posjet renomiranim frizerskim salonima na Brooklynu: Concept Elite i Pilo Arts.

  • Kontakti
  • Galerija fotografija
In Fashion By Patricia - Frizersko stilistički salon In Fashion by Patricia - Instar d.o.o.

In Fashion By PatriciaFrizersko stilistički salon In Fashion by Patricia - Instar d.o.o.

Pošaljite upit